Autobus za Grčku

Svi znamo da se cene letovanja u Grčkoj razlikuju u predsezoni, sezoni i postsezoni. Termine i procese first minute i last minute treba dobro upoznati. Dobar trik je prijaviti se na mejling listu agencija, kod nekih postoji čak i SMS  prijava, pa pratiti informacije u realnom vremenu, pogotovu ako neko odustane i u poslednjem trenutku pojavi se po koje slobodno mesto, često puta jeftinije i od nabavne cene.

Pored toga postoji sve više booking platformi preko kojih možete rezervisati i uplatiti smeštaj. Lepo prosurfate, pogledate iskustva prethodnih gostiju, ocene realnih turista, udaljenost od plaže i svih ostalih sadržaja koji vam trebaju.

 SiamosTours.Rs

Autobuski prevoz za Grčku, SiamosTours.Rs

Svakako da je najbolji gušt ići u Grčku sopstvenim prevozom. Tako je najlepše i naravno za one sa dubljim džepom. Sa druge strane većina turističkih agencija nudi ili samo smeštaj ili samo prevoz, a vi se za sve ostalo sami organizujete.

U poslednje vreme pojavile su se na domaćem tržištu specijalizovane transportne agencije koje nude isključivo prevoz luksuznim turističkim autobusima iz najvećih gradova u Srbiji: Novi Sad, Beograd, Niš i tako dalje, ka Solunu i Atini. Razlikuju se od ostalih što imaju redovne autobuske linije tokom cele godine i transparentne cene.

Uostalom, da ne nabrajam dalje, pogledajte njihov cenovnik i red vožnje, ovde.

Tako na primer, ako planirate Halkidiki, gruba računuca do Soluna, iz najvećih gradova Srbije bi bila:

Do Soluna          U jednom smeru   povratna karta

Iz Novog Sada      50 €                    85 €
Iz Beograda          45 €                    75 €
Iz Niša                     40 €                    65 €

Iz Niša ako kupite povratnu kartu, to je 65 Eura. Pa, pogledajte ponudu Siamos Tursa i proverite o čemu pričam. Šta drugo reći, osim pratite prognozu vremena za Grčku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>